Optiskā ilūzija: 5 veidi lai rotaslietas izskatītos dārgi
0
0
phone-icon
+37120365656 Pieprasiet zvanu

Optiskā ilūzija: 5 veidi lai rotaslietas izskatītos dārgi

Optiskā ilūzija: 5 veidi lai rotaslietas izskatītos dārgi

Koko Šanele reiz teica: “Cilvēki ar labu gaumi valkā rotaslietas. Visiem pārējiem ir jāvalkā zelts!".
Mūsdienās pat luksusa zīmoli rada modernas rotaslietas, un zvaigznes un ietekmētāji valkā košas un akcentējošas rotas gan ikdienā, gan vakarā. Mēs atklājam piecus galvenos noslēpumus, kā padarīt jūsu rotaslietas stilīgas un dārgas.

Rotaslietas var būt dažādas. Tāpēc kvalitāte ir ārkārtīgi svarīga. Pievērsiet uzmanību tam, kādi materiāli tiek izmantoti, cik kvalitatīva ir furnitūra un cik atbilstošs ir dizains.

Rotaslietas ir lielisks veids, kā izpaust sevi un savu gaumi. Dārgu rotu ir ļoti vienkārši iegādāties, ja, protams, ir līdzekļi, taču tieši rota izceļ tās īpašnieku no bezpersoniski dārgu aksesuāru pūļa.

Nemaskējiet rotaslietas kā juvelierizstrādājumus

Nemēģiniet "nodot" rotaslietas kā kaut ko tādu, kas tā nav. Nav dārgakmeņu un zelta imitāciju. Lai rotaslietas izskatītos dārgas, tām ir jāizskatās kā ... rotaslietām. Savienojiet to ar juvelierizstrādājumiem. Piemēram, no dārgmetāliem izgatavotus auskarus var kombinēt ar rotaslietām uz rokām – rokassprādzēm un gredzeniem. Saglabājiet konsekventu krāsu shēmu un nekautrējieties eksperimentēt.

Vai, gluži pretēji, spilgti un āķīgi auskari, kas apvienoti ar rotaslietām uz rokām. Visā ir svarīgs pasākums, lai nepārspīlētu.

Pareizi novietojiet akcentus

Centieties koncentrēties uz vienu lielu rotaslietu – piemēram, kaklarotu vai rokassprādžu sēriju uz rokām. Bet tas nenozīmē, ka jums ir jāierobežo sevi ar vienu produktu. Lai ir viens liels aksesuārs un daži mazāki.

Lai gan divi lieli akcenti ir pieņemami, ja tie nav blakus. Lieli auskari un kaklarotas, ko papildina čokeris, izskatīsies pārāk daudz, bet auskari kopā ar rokassprādzēm izskatīsies lakoniski un stilīgi. Tomēr šajā gadījumā izvairieties no liela kakla rotaslietām. Jūs varat kombinēt rotaslietas no dažādiem materiāliem, galvenais ir saglabāt vienotu krāsu kompozīciju.

Rotaslietas ir ne tikai gredzeni un auskari. Ķēdes rotās pat visvienkāršāko tērpu un padarīs to pamanāmu. Jūs varat tos valkāt gan ar klasiskiem krekliem, gan ar vienkārša piegriezuma vakarkleitām, gan ar svārkiem. Centieties izvēlēties smalkus bodyshanus, jo ikdienā tos ir vieglāk pārspēt.

Saskaņojiet auskarus pēc sejas veida

Oriģinālie auskari vienmēr ir lielisks veids, kā izpausties. Bet izvēlieties tos tā, lai tie atbilstu jūsu izskatam un diennakts laikam. Lielās atstājiet vakaram, pa dienu, izvēlieties minimālismu vai klasiku, ja strādājat birojā, bet, ja nav jāievēro stingrs ģērbšanās kods, tad izvēli ierobežo tikai iztēle. Auskari var mainīt jebkuru tēlu, pievienojot tam romantismu vai vieglprātības piesitienu atkarībā no saimnieces izvēles.

Jūs pat varat uzsvērt savu sejas kontūru ar auskariem, taču jums ir jābūt uzmanīgiem, izvēloties. Tā kā nepareizi izvēlēti aksesuāri var “nosvērt” jūsu vaibstus, un pareizi izvēlētie akcentēs jūsu cieņu.

Piemēram, ja tev ir plati vaigu kauli un apakšžoklis, tad tev ir piemēroti iegareni auskari, kas ārēji koriģē sejas ovālu. Vai, tieši otrādi, ar garu un šauru seju ir vērts izvēlēties īsas un masīvas rotaslietas, kas vizuāli padarīs vaigu kaulus nedaudz platākus. Auskari vienmēr ir uzkrītoši, jo tie atrodas sejas līmenī, un tieši tie bieži nosaka attēla noskaņu.

Kombinējiet gredzenus

Forši un stilīgi izskatās dažādu gredzenu komplekts. Jūs varat tos nēsāt uz visiem pirkstiem – tas ir moderni un piesaista uzmanību. Par izcilu akcentu kļūs gredzeni ar pērlēm, kas izskatās dārgi un uzsver saimnieces individualitāti. Turklāt gredzeni ir vienīgais rotaslietu veids, kas ļauj sajaukt visus stilus, materiālus un krāsas, kas jebkurā kombinācijā joprojām izskatīsies lieliski. Labs paņēmiens ir nēsāt vairākus vienādus gredzenus uz dažādu roku pirkstiem vai pat uz vienas rokas uz dažādām falangām (pārmaiņus platiem ar šauriem, ar un bez akmeņiem, košus un pieticīgākus). Šeit nav vienotu noteikumu, tāpēc varat eksperimentēt bezgalīgi.

Čokers ir stilīga izskata atslēga

Iespaidīgs čokers vienmēr ir piemērots. Nebaidieties valkāt to ar džinsiem, biznesa kostīmiem, kleitām un pat treniņtērpiem. Stilu sajaukšana nozīmē izskatīties moderni un drosmīgi. Tomēr neaizmirstiet, ka to ir pieņemts valkāt uz tukša kakla, nevis virs apģērba. Tie vislabāk izskatās kombinācijā ar tērpiem ar atvērtu kakla izgriezumu.

Čokera iespējas ir bezgalīgas. Dažiem cilvēkiem patīk pērļu čokers, un tas ir drošākais variants, kas lieliski sader gandrīz ar jebkuru apģērbu, piešķirot tā īpašniekam elegantu un dārgu izskatu. Pat satīna vai samta lente ar kulonu lieliski papildinās tērpu - pārdroši un moderni.


Онлайн курсы IT