Kā izvēlēties rotaslietas, kas vienmēr derēs kopā: modes instrukcijas
0
0
phone-icon
+37120365656 Pieprasiet zvanu

Kā izvēlēties rotaslietas, kas vienmēr derēs kopā: modes instrukcijas

Kā izvēlēties rotaslietas, kas vienmēr derēs kopā: modes instrukcijas

Viena lieta ir iemācīties izvēlēties savam tērpam īstās rotaslietas. Vēl viena lieta ir salikt tādu lādīti, kurā visi auskari, rokassprādzes un gredzeni vienmēr piestāvēs jebkuram tērpam no tavas garderobes. Mēs pastāstīsim, kā izvēlēties pareizās rotaslietas, lai katru sezonu nebūtu jāpērk jaunas.

Protams, īpašu uzmanību ir pelnījušas rotaslietas, kas spēj būtiski pārveidot attēlu, padarīt to vēl spilgtāku un neaizmirstamāku un pat koriģēt izskatu. Tiek uzskatīts, ka bez piederumiem attēls izskatās nepilnīgs. Aksesuāru grupā ietilpst daudzi elementi: no apaviem un somām līdz brillēm.

Kad rotaslietas parādās garderobē papildus standarta pamata lietām, tas nozīmē, ka esat pārcēlies uz jaunu prasmju un stilistiskās attīstības līmeni. Šīs jaukās un svarīgās detaļas ir izstrādātas, lai papildinātu un pārveidotu izskatu. Lai jūsu kastītes saturs jūs patiešām iepriecinātu, izvēloties, ieteicams paļauties uz vairākiem svarīgiem punktiem: uz līnijām un sejas vaibstiem, figūras mērogu un sava stila vektoru.

Ja tev dominē grafiski sejas vaibsti, skaidri iezīmējas vaigu kaulu līnija, ass deguns, tad izmanto līdzīgas līnijas arī rotaslietās. Piemēram, rombveida vai kvadrātveida auskari. Arī riņķos labāk pieturēties pie asākām līnijām. Ņemiet vērā kakla ķēdes, kas arī atbalsta spēli ar formu un grafiku un ir piemērotas gandrīz jebkuram rotaslietu komplektam. Tiem, kuriem ir gludākas īpašības, ieteicams izmantot mīkstas līnijas. Piemēram, auskari ar stīpām un klasiska ķēde ar pazīstamiem posmiem var būt jūsu ikdienas rotaslietas.

Ja jums ir lieli sejas vaibsti, tad nelieli frakcionēti aksesuāri nederēs, un jums ir jāvalkā apjomīgas rotaslietas, kas neizskatīsies pārāk akcentētas. Meitenēm ar smalkām iezīmēm jākoncentrējas uz miniatūrākām rotaslietām. Atcerieties arī, ka piederumu izmēram jābūt korelētam ar jūsu ķermeņa mērogu. Tātad mazas pērļu rotaslietas būs neredzamas uz meitenēm ar blīvu ķermeņa uzbūvi.

Protams, viens no būtiskiem instrumentiem pamatkomplekta izvēlē ir stila vektors, kas nosaka stilu ne tikai pamata garderobes priekšmetos, bet arī rotu stila noteikšanā. Ir pieci galvenie stila vektori, katrs ar dažāda veida aksesuāriem.

Piemēram, meitenēm ar dabiska stila vektoru rotaslietās jākoncentrējas uz dabīgām dabīgām krāsām, matētu tekstūru vai ar minimālu spīdumu. Izmērs parasti ir vidējs, un līnijas lielākoties ir noapaļotas. Pamatkomplektā var izmantot tādus materiālus kā pusdārgakmeņi, pērles, tekstilizstrādājumi, koka elementi.

Ekstravaganta stila vektora pārstāvji var valkāt aksesuārus spilgtās kontrastējošās krāsās. Tekstūra var būt no vintage metāla līdz rhinestones, fliteriem, spalvām. Parasti tie ir vidēja vai liela izmēra. Līnijas var būt jauktas vai, gluži otrādi, apzināti grafiskas, lai uzsvērtu ekstravaganto izskatu.

Ņemot vērā visus šos punktus, jūs izveidosiet savu pamata unikālo rotaslietu komplektu, no kuriem katrs harmoniski izskatīsies jūsu garderobē un kopā ar otru. Pamata komplekts sastāv no 2-3 auskaru pāriem, divām rotaslietām uz kakla, komplekta no 3-4 gredzeniem.

Онлайн курсы IT