Bērnības nostalģija: kāpēc rotaslietas ar pērlītēm ir tik populāras
0
0
phone-icon
+37120365656 Pieprasiet zvanu

Bērnības nostalģija: kāpēc rotaslietas ar pērlītēm ir tik populāras

Bērnības nostalģija: kāpēc rotaslietas ar pērlītēm ir tik populāras

Tendence, kas liks pasmaidīt un radīt patīkamas atmiņas. Mēs jums pastāstīsim, kā valkāt mūsu bērnības galvenās trofejas - burvīgas rokassprādzes un kaklarotas no krāsainām stikla pērlītēm.

Mēs esam pieraduši pie tā, ka dizaineri vienmēr meklē iedvesmu pagātnē - un mēs par to tikai priecājamies. Mūsu garderobēs gaišās 20. gadu tējas kleitas nomaina 80. gadu strukturēti bleizeri ar plecu polsteriem, bet vakarā ietērpamies dzirkstošā 70. gadu stila fliterā un pielaikojam 90. gadu čokeri. Tā kā mode ir cikliska, un gandrīz viss, ko vien var iedomāties, jau ir noticis uz podiumiem, tad šobrīd modē interesantākais ir laikmetu miksēšana neparastā veidā. Nākamajā rindā ir tendences, kas, šķiet, tagad nepieder nevienam laikmetam un atgādina ikvienam bērnību, un nav svarīgi, cik ilgi tā jums bija.

Apburošas rokassprādzes, kaklarotas, kuloni un gredzeni no krāsainām pērlītēm un krellēm ir ļoti iemīļoti daudziem. Tiesa, dizaineri viņiem atņēma uzmanību un biežāk piedāvāja šādas rotas iekļaut attēlos 70. gadu stilā vai etniskajos tērpos. Tagad šādu rotu popularitāti ir ietekmējusi vispasaules lokdauns un pašizolācija. Kas nepārsteidz: ko vēl darīt brīvajā laikā, neskaitot rokdarbus un jaunu prasmju apgūšanu? Un, ja bērnībā pērļošanas komplekti jūs īsti neinteresēja, tagad tā var būt lieliska pretstresa aktivitāte pēc smagas darba dienas. Mēs iegūsim ne tikai stiprus nervus, bet arī krāsainas rotaslietas, kas ir kļuvušas par galveno aksesuāru tendenci.

Arī augstākās klases juvelierizstrādājumu pasaule nesnauž: ja jūs neinteresē bugli, krelles un plastmasa, varat droši doties uz juvelierizstrādājumu zīmoliem un meklēt košus variantus gredzeniem, kaklarotām un rokassprādzēm no oniksa, malahīta, kvarca, opāls, dabiskās baroka pērles un pat dimanti.

Vasarā tie būs īpaši aktuāli un atbilstoši, ideāli pielāgojoties visām aktuālajām tendencēm. Šie elementi vislabāk izceļas ar apgrieztiem topi, vieglajiem lina Bermudu šortiem un ērtām sandalēm. Lieliski iekļaujies sievišķīgākā izskatā - papildini vieglu kleitu pastorālā stilā ar pērlītēm, papildini izskatu ar espadrilām un salmu somiņu.

Онлайн курсы IT