Kā apvienot zelta un sudraba rotaslietas: stilista padomi
0
0
phone-icon
+37120365656 Pieprasiet zvanu

Kā apvienot zelta un sudraba rotaslietas: stilista padomi

Kā apvienot zelta un sudraba rotaslietas: stilista padomi

Pretēji stereotipiem, zelts un sudrabs ne tikai var, bet arī ir jānēsā kopā – pēdējos gados šī interesantā stilistiskā tehnika ir kļuvusi par vienu no populārākajām. Materiālā mēs detalizēti pastāstīsim, kā to izdarīt pareizi.

Kāpēc mēs joprojām baidāmies no sudraba un zelta rotaslietu tandēma? Nav īpašu noteikumu, kas aizliegtu šo kombināciju. Iepriekš zelta aksesuārus varēja atļauties tikai bagāti cilvēki, kuri visādā ziņā centās uzsvērt savu statusu: sudraba izstrādājumu klātbūtne sabojātu viņu reputāciju. Mūsdienās zelta rotaslietas nav bagātības rādītājs, daudziem no mums ir modeļi no dažādiem metāliem. Tajā pašā laikā sudraba rotaslietas var maksāt vairākas reizes dārgāk.

Šajā sezonā nav nepieciešams izvēlēties tikai vienu rotaslietu. Pēdējo gadu tendence ir jaukt un saskaņot. Tas sastāv no pareizas un kompetentas apģērbu, rotaslietu, dažādu stilu aksesuāru, faktūru un apdruku kombinācijas, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet nesavienojamas.

Kā pareizi pieskaņot un kombinēt aksesuārus no dažādiem metāliem?

  • Pieturieties pie viena stila, izvēloties divus dažādus metālus.

Lai samazinātu laiku, kas pavadīts aksesuāru atrašanai un izvēlei, pārskatiet savas rotas: izveidojiet vairākas savas juvelierizstrādājumu kapsulas. Sākumā ir divi galvenie elementi: minimālisma un ikdienas stilā. Šāda kompetenta juvelierizstrādājumu skapja klātbūtne ļaus precīzi un ātri sajaukt produktus savā starpā.

  • Ziniet, kad apstāties.

Ja jūsu attēls jau ir piepildīts ar kombinācijām, piemēram, dažādu apdruku kombināciju, tad sarežģīt loku ar dažādiem metāliem vairs nav tā vērts.

  • Izvēlieties, kas attēlā būs galvenais.

Ja izskats nozīmē spilgtus rotājumus, izvēlieties bāzes metālu. Piemēram, masīvu sudraba rokassprādzi ar daudziem kuloniem var apvienot ar klasisku zelta gredzenu ar nelielu akmeni. Vai, gluži otrādi, pie zelta gredzena ar lielu akmeni piestāvēs eleganta sudraba rokassprādze vai plānā ķēdīte.

  • Mīli slāņošanu.

Var uzvilkt vairākas ķēdītes, dažāda garuma un biezuma rokassprādzes uzreiz. Ja valkā klasisku pulksteni ar metāla siksniņu, tad ir pieļaujams to kombinēt ar cita metāla rokassprādzi. Tajā pašā laikā ir svarīgi, lai rokassprādzei būtu stingra ģeometriskā forma.

  • Neaprobežojieties ar divu veidu metāliem.

Tajā pašā laikā jūs varat apvienot izstrādājumus no vairākiem metāliem, ievērojot iepriekš minētos noteikumus. Zelts var būt gan rozā, gan balts. Pēdējais būs izdevīgi apvienots ar sudrabu. Šo sastāvu var atšķaidīt ar trešā veida metālu, piemēram, rožu zeltu.

Populārākais jautājums par zelta un sudraba kombināciju – vai uz vienas rokas ir iespējams nēsāt dažādu metālu gredzenus? Nepieciešams! Bet viņiem nevajadzētu pievērst uzmanību vienam no otra. Lakonisku zelta laulības gredzenu var droši nēsāt ar lielu un košu sudraba gredzenu. Ja gluži pretēji, laulības gredzens ar lielu akmeni, tad pieticīgāk izvēlieties sudrabainu - vienkārša loka formā ir pieļaujama plakana akmens vai akmens šķembu klātbūtne.

Онлайн курсы IT