Gan 20, gan 40: rotaslietas, kas piemērotas jebkurā vecumā
0
0
phone-icon
+37120365656 Pieprasiet zvanu

Gan 20, gan 40: rotaslietas, kas piemērotas jebkurā vecumā

Gan 20, gan 40: rotaslietas, kas piemērotas jebkurā vecumā

Ja daudzi cilvēki izvēlas atjaunināt savu garderobi katru sezonu, tad juvelierizstrādājumu gadījumā ir jēga salikt savu universālo pamatni, kas būs aktuāla šodien un pēc gadiem.

Mēs dzīvojam laikā, kad viss ir relatīvs. Dzimuma, kultūras, vecuma robežas kļūst neskaidras, un komplimenti "Ak, cik labi saglabājušies!" vai "Tu izskaties lieliski savam vecumam" var uzskatīt par ageismu. Eiropā, piemēram, jau sen tiek uzskatīts par aizskarošu vietu transportā atdot vecākiem cilvēkiem – arī sievietes feministes nebūs priecīgas.

Protams, kultūru atšķirība liek par sevi manīt, taču, pateicoties globalizācijai, jaunā paaudze jau aug vecuma neitrāla, tas ir, nepievērš uzmanību vecumam, uzskatot, ka apģērba stilā nevajadzētu būt ierobežojumiem (mēs valkājam mini 60!). Cik cilvēku, tik viedokļu, bet grūti apgalvot, ka lielākā daļa sieviešu vēlas izskatīties skaistas un atbilstošas ​​jebkurā vecumā.

Ja esat uzticīgs savam stilam, jebkuru dekorāciju var pasniegt un pārspēt tā, lai tas izskatās ideāli neatkarīgi no tā, cik vecs esat. Šeit ir saraksts ar piecām daudzpusīgākajām un vecumam neitrālākajām rotaslietām visu vecumu, stilu un dzīvesveidu vajadzībām, kuras var valkāt mūžīgi.

Pērļu vītne

Tagad pērles joprojām ir aktuāls un daudzveidīgs aksesuāru skapja elements - un tas ir pamatota iemesla dēļ. Šis akmens lieliski izgaismo un atsvaidzina seju (patīkams bonuss jebkurā vecumā), ir dažādas formas un krāsas, var kombinēt ar jebkuriem materiāliem vienas rotas iekšpusē vai slāņot ar vairākām.

20 gadu vecumā:  Eksperimentējiet un sajauciet dažāda izmēra un formas pērles, kombinējiet ar ķēdēm, krellēm un daudzkrāsainiem akmeņiem.

40 gadu vecumā: dodiet priekšroku elegantam klasiskam pavedienam; izvēlieties pērļu izmēru proporcionāli sejas vaibstiem: lielas pērles lieliem vaibstiem, mazas "krelles" sejām ar maziem vaibstiem.

Auskari gredzeni

Vēl viens klasisks aksesuārs ar maksimālu daudzpusību un funkcionalitāti ir stīpiņu auskari. Var būt daudz variantu: plānas, biezas, lielas, mazas, izgatavotas no dažādiem metāliem, klasiska apļa formā vai nedaudz ovālas, sirsniņas, bageļi.

20 gadu vecumā: akcentam izvēlies aktuālos 90. gadu biezos “bageļus”, eksperimentē ar materiālu, pievieno citus auskarus un ausu manžetes.

40 gadu vecumā: klasiskais modelis - plāni apļi ar diametru līdz 2,5 cm - izvēlieties dārgmetālu. Pievērsiet uzmanību arī mazajiem kodolīgajiem "donučiem".

Solitārs gredzens

Parasti šādi gredzeni no zelta, platīna un dimantiem tiek uztverti kā saderināšanās gredzeni. Tomēr ir vērts nomainīt standarta akmeni pret citu, spēlējoties ar krāsu un formu, un rotaslietas kļūst no klasiskas uz modernu.

20 gadu vecumā: valkājiet vienu masīvu gredzenu pārī ar relaksētu stilu - kapuci, T-kreklu, džinsus; vai apvienot vairākus daudzkrāsainu gredzenu gredzenus.

40 gadu vecumā: izvēlieties vienu dārgakmens gredzenu, lai akcentētu vakara izskatu vai mierīgus kašmira tērpus.

Lakoniska metāla rokassprādze

Neļķu stila rokassprādzes ir moderns pamats aksesuāru skapim. Kvalitatīvā izpildījumā tie lieliski izskatās gan atsevišķi, gan kopā ar citām rokassprādzēm un pulksteņiem. Jebkurā vecumā izvēlieties īsus modeļus, pamatojoties uz budžetu.

20 gadu vecumā: sajauciet metāla krāsas, kārtojiet pamata aproces ar modernām pērlīšu rokassprādzēm, pievienojiet pulksteņus ar akcentiem.

40 gadu vecumā: uzsveriet savu statusu ar lakonisku rokassprādzi, kas apvienota ar kvalitatīvu pulksteni; maigi sajauciet ar līdzīgiem pamatnes rotājumiem.

Ķēdes kaklarota

No tendences uz klasiku? Ķēdes ir pie mums jau ilgu laiku – tās mūs tik ļoti uzpirka ar savu uzsvaru un daudzpusību. Ir grūti iedomāties notikumu, kurā šādas dekorācijas būtu nevietā, un tāpēc jūs varat droši iegādāties lakonisku versiju savam garderobei savā iecienītākajā krāsu dizainā.

20 gadu vecumā: izvēlieties masīvas smagā metāla ķēdes, sajauciet tās ar pērlītēm, pērlēm un krāsainām pērlītēm.

40 gadu vecumā: valkājiet vidēju vai mazu dārgmetāla ķēdi, rūpīgi izvēlieties krāsojuma metāla nokrāsu, lai neizceltu ar vecumu saistītas izmaiņas (sudrabs un rozā zelts vēsam ādas tonim; citronzelts siltam).

Онлайн курсы IT